Australske rabatter på tilbud av husholdningsvarmepumpevannvarmere

I østkysten av Australia truer strømmangel dette området, fordi den utvidede vinterkulde, fornybar energi på sveve og varmepumpebehov er høy.

Usikkerhet om elektrisitet og stigende regninger kan få forbrukerne til å vurdere alternativene sine og akselerere opptaket av fornybar energi.

Det er det statlige og føderale myndigheter prøver å oppmuntre til med mange rabatter og insentiver.

Her er det som tilbys for de som ønsker å holde tritt med den nyeste teknologien samtidig som de holder strømregningene nede.Vannpumper og varmepumper I følge ditt hjem står varmtvannssystemer for mer enn en fjerdedel av et hjems totale energiforbruk.

Det er anslått at et hjem som installerer et solvarmeanlegg vil spare mellom $140 og $400 i året på strømregningen.Som en del av Home Energy Support-programmet vil lovforslaget snart gi innehavere av pensjonskonsesjonskort en ekstra $2500 rabatt for å installere varmtvannsvarmepumper, takisolasjon og omvendt syklus oppvarming og kjøling.

SolarShines boligluftkilde 1HP varmepumpeenhet er spesialdesignet for det australske markedet, den kan matche med 150L og 200L lagringstanker, for å komponere høye COP varmepumpevannvarmere.

Denne varmepumpemodellen er spesialdesignet for det australske markedet, som oppfyller standarden til det australske markedet med høy COP> 4,2 og med dobbeltvegget kondensator.

solarshine luftkilde varmepumpe varmtvannsbereder


Innleggstid: Jul-02-2022