Hvor mange energisparende klimaanlegg med fordampningskjøling er installert for kjøling av en 1000 kvadratmeter stor fabrikkbygning?

I en 1000 kvadratmeter stor fabrikk, for å oppnå ønsket kjøleeffekt, må flere faktorer vurderes, som fabrikkens struktur, høyde, miljøtemperatur, kjølebehov, og så videre.Antallet fordampende kjøling og energisparende klimaanlegg som må installeres varierer avhengig av situasjonen.

strømsparende klimaanlegg

Generelt sett, i en 1000 kvadratmeter stor fabrikk, anbefales det å bruke sonert kjøling for konfigurasjon av klimaanlegg.I henhold til behovene og egenskapene til forskjellige områder på fabrikken, er passende spesifikasjoner og mengder av fordampende kjøling energibesparende klimaanlegg konfigurert for å sikre kjøleeffekten til hele fabrikken.Hvor mange energibesparende klimaanlegg med fordampningskjøling som må installeres krever spesifikk analyse og beregning basert på den faktiske situasjonen.

I tillegg er det også nødvendig å ta hensyn til installasjonsposisjonen og mengden av klimaanlegg for å sikre jevn luftsirkulasjon, jevn kjøling og prøve å unngå interferens og krysspåvirkning mellom klimaanlegg.Samtidig er det også nødvendig å vurdere faktorer som energieffektivitet og driftskostnader for klimaanlegg, og velge fordampende kjøling energisparende klimaanlegg som egner seg for egne behov, for å oppnå best kjøleeffekt og energi. -sparing og miljøvernmål.

Oppsummert krever installasjonen av hvor mange energibesparende klimaanlegg med fordampningskjøling spesifikke beregninger og analyser basert på den faktiske situasjonen.Det anbefales å bruke en partisjonert kjølemetode for luftkondisjoneringskonfigurasjon for å sikre kjøleeffekten og energisparing og miljøvern for hele fabrikken.Samtidig, når du velger og installerer klimaanlegg, må flere faktorer vurderes grundig for å oppnå best mulig kjøleeffekt og økonomiske fordeler.Generelt er det installert 4-5 fordampende kjølende energisparende klimaanlegg i en 1000 kvadratmeter stor fabrikkbygning.For spesifikk informasjon, vennligst kontakt SolarShines offisielle kundeservice for et gratis tilbud!

SolarShine fordampende kjøling energisparende klimaanlegg.jpg

SolarShine fordampende kjøling energisparende klimaanlegg er hovedsakelig rettet mot kommersiell og industriell bruk, og er produsert i henhold til solid og slitesterk industriell kvalitet:

1. SolarShine Evaporative Cooling Energisparende klimaanlegg – miljøvern, energisparing og strømsparing!En enhet kan dekke 200 kvadratmeter plass, med et kjølestrømforbruk på 5 kilowattimer, som bare er 1/4 av energiforbruket til tradisjonelle klimaanlegg.Ikke behov for eksterne kobberrør, lavere kostnad.

2. Med et stort luftvolum på 8000m3 per time og en ultra lang lufttilførselsavstand, avkjøles luften raskere og har høyere kjøleeffektivitet.

3. Gjeldende steder: industristeder som fabrikkverksteder, kontorer, produktutstillingshaller, skolekantiner, restauranter, fabrikkverksteder, utstillinger, avlsgårder, etc.


Innleggstid: mai-05-2023